Goranov pristup treningu  stroga je definicija njegova zanimanja: osobni profesionalni trener. Dakle, profesionalno vođeni trening krojen po sposobnostima i osobnosti  onog koga trenira.  S Goranom sam počeo trenirati kako bih se bolje pripremio za operaciju slomljenog meniskusa, ali nakon samo mjesec-dva treninga za operaciju više nije bilo potrebe, a ujedno sam se uvjerio da je ovaj trening moje ponajbolje uloženo vrijeme i novac. Stoga i dalje ulažem, već osmu godinu u kontinuitetu.  Ovo nije samo subjektivna ocjena, nego je, primjerice, verificirana u činjenice da sam u stanju sudjelovati na cestovnoj biciklističkoj utrci od 130 km i biti na drugoj pivi dok dio „tekmovalcov“ još uvijek pristiže na cilj. Da ne bi bilo zabune, kada sam prelazio ciljnu crtu  oni prvi u utrci odmarali su nakon zasluženog ručka.  Poanta je da sam u nedjelju  dao svoj maksimum u objektivno vrlo zahtjevnoj utrci, a već slijedećeg utorka sam odradio redovni trening.  I preživio. Naime, Goranovo je geslo:   GO HEAVY OR GO HOME!  Ako misliš da to možeš, onda si vjerojatno u pravu, a ako misliš da ne i tada si vjerojatno u pravu.   Meni je postalo očito da bi bez takvog, doista profesionalno vođenog treninga raskorak između realnog i zamišljenog bio nepremostiv. Ovako, ono što želiš doista i možeš.

Ukratko, meni treniranje pod Goranovim vodstvom znači da ću slijedeće godine biti u još boljoj formi i s uživanjem se rekreirati i natjecati u biciklizmu te planinariti u Alpama.  

Vladimir Penezić (odvjetnik), 51 g.    

 

 

Sa Goranom sam poceo trenirati 2007 pa sama činjenica o 5 godisnjoj suradnji i zajedničkom vježbanju govori o mom iznimnom zadovoljstvu. Tijekom suradnje sam realizirao većinu postavljnih ciljeva: poboljšanje kondicije, istrčani maraton, pravilna ishrana, planiranje treninga, smanjenje masnoca u tijelu, povećanje mišićne mase, povećenje snage i eksplozivnosti, poboljšana koordinacija i fleksibilnost i dr., a sve to bez ijedne ozlijede. Sa velikim zadovoljstvom i dalje dolazim na zajedničke treninge jer su zabavni i izazovni, kako fizički tako i psihički. I na kraju, bilo bi mi jako drago da Goran nakon odrađene teske vjezbe kaze "odlicno", a ne samo "dobro"  : ))
 
Mensur Jašarević  (financijski analitićar) ,41 g.
 

Goran Sajko YouTube channel

Youtube-128

Indeks tjelesne mase (engl. Body Mass Index, BMI)

Visina

Težina


259a certified-logo-HQ